Nahrávání kytary v nahrávacím studiu | Nahrávací studio a videoprodukce TdB Production Praha

Nahrávání kytary v nahrávacím studiu

Nahrávání kytar v nahrávacím studiu

Majitel - producent našeho studia Thomas de Balder je profesionální kytarový hráč a tomu taky odpovídá naše vybavení. Rád vám pomůže s vašimi aranžemi, či výběrem zvuku. Za svou kariéru prošel kapelami, které hrály snad všechny styly jako je Funky, Ska, Grunge, Pop, Street Folk, Hard Core atd…

Nahrávací studio - nahrávání kytar 

Vlastníme celou řadu speciálních elektrických a akustických kytar:

Seagull Ac. Guitar Quantum II

Fender Stratocaster

Fender Modern Stratocaster

Fender Telecaster Modern Player

Gretsch G5422TG Electromatic Bigsby GH SW

ESP - LTD 7 String

Gretsch G5260T Electromatic Jet Barytone IL

Díky tomuto arzenálu jsme schopni pokrýt snad všechny styly.

TdB Production - Nahrávací studio a videoprodukce Praha - kytary - 001 TdB Production - Nahrávací studio a videoprodukce Praha - kytary - 002 TdB Production - Nahrávací studio a videoprodukce Praha - kytary - 003 TdB Production - Nahrávací studio a videoprodukce Praha - kytary - 004

KYTAROVÉ APARÁTY, KRABIČKY A PREAMPY

ORANGE TH 30

MESA BOOGIE V TWIN

MARSHALL ORIGIN 50H

ROZDALL HARDCORE 2X50W STEREO

VH RELIEF ANDYS HI DRIVE 666

WAH CRYBABY

MARSHALL BLUESBREAKER PEDAL

TdB Production - Nahrávací studio a videoprodukce Praha - režie 2023- 029 TdB Production - Nahrávací studio a videoprodukce Praha - režie 2023- 030 TdB Production - Nahrávací studio a videoprodukce Praha - režie 2023- 031 TdB Production - Nahrávací studio a videoprodukce Praha - režie 2023- 032 TdB Production - Nahrávací studio a videoprodukce Praha - režie 2023- 033 TdB Production - Nahrávací studio a videoprodukce Praha - režie 2023- 034 TdB Production - Nahrávací studio a videoprodukce Praha - režie 2023- 035 

TWO NOTES TORPEDO RELOAD a SPL TRANSDUCER 2061R používáme pro pohodlí kytaristů, jedná se o simulaci reproboxů a mikrofonů pro hlavy a comba s výstupem 8ohm 100w max. Je zde možnost jít na hranici gainu zesilovače bez toho, aby se třásly základy domu. Prostě se v poklidu posadíte do režie a zvuk máte pod kontrolou na studiových monitorech. Sound tohoto zařízení je neuvěřitelný. 

Nahrávací studio - nahrávání kytar

Kytarové boxy snímáme samozřejmě taky mikrofony SENNHEISER E906, SHURE SM57, SHURE SM7B, Audix i5, MXL R77, Neumann U87 a RODE K2, přes skvělé mikrofonní preampy.  

Nahrávací studio TdB Production Praha - MIKROFONY

K dispozici je taky celá řada simulací kytarových aparátů Simulace od firmy IK Multimedia AMPLITUBE MAX a TONE X jsou jedním z našich favoritů v simulacích, kompletní série vintage aparátů, beden, krabiček a efektů jako Fender, Marshall, Messa Boogie, Vox, Orange atd. nabízí obrovskou škálu zvuků.

Naopak GUITAR RIG 6 od Native Instruments nabízí mnoho moderních zvuků, které singl dokážou osvěžit o bezpočet efektů, které jsou vázány na BPM skladby a dodají vašim aranži až syntetickou strukturu.Dále máme taky k dispozici Avid ELEVEN MK II.

Samozřejmostí je taky re-amping, kdy linkový zvuk dokážeme prohnat postprodukčně do jakéhokoliv aparátu a efektů. Pro vysvětlení se kytara nahraje linkou a následně se teprve pustí ze záznamu a efektuje přes extérní analogové sestavy.

O kytarový zvuk se v našem nahrávacím studiu postaráme bez kompromisů.



 

studiotdb@seznam.czLOGO FACEBOOKLOGO YOUTUBELOGO TWITTERLOGO INSTAGRAM+420 774 52 74 68 

 

 © 2007–2023 Nahrávací studio a videoprodukce TdB Producton Praha

 


Load Facebook SDK for JavaScript

Your Chat Plugin code